"Best in class" Borvacsora az Év Szállodájában
Günzer Borvacsora a Thermal Hotel Visegrád Superiorban
Április 14-én egy nem mindennapi boresten vettünk részt a „Best in class" borvacsorán. Az eseményen Günzer Tamás, az Év Borásza vett részt, vendégséfként az Év Vendéglőse, Erhardt Zoltán érkezett, a helyszínt pedig az Év Szállodája, a Thermal Hotel Visegrád Superior biztosította.
A Borvacsorán rendezvényén különleges jégszoborral is készültünk, hogy az élmény még emlékezetesebb legyen, köszönjük!
Ezen az estén a legjobbak adták a szívük-lelkük legjavát, és az eredmény egy felejthetetlen kulináris élmény volt.
Welcome:
Mont Blanc '23 – Szent Jakab kagyló, retek, wasabi
Menüsor:
Rosé '23 – Zöldspárga, kecskesajt, eper
Chardonnay '23 – Ravioli, póréhagyma, szalonna, sáfrány
Bocor Kadarka '22 – Gödöllői kakas, kacsa máj, zöldborsó
Bocor Pinot Noir '22 – Malac, gombák, polenta
GT 50 '21 – Csokoládé, fekete ribizli, áfonya, sajt, mandula
Továbbá: Meglepetés bor , sonka- és sajtválogatás Gódor András, a Sonkás közreműködésével.
Az est hangulatát élőzenei aláfestéssel tették még kellemesebbé.
Köszönjük mindenkinek, aki velünk ünnepelt és részt vett ezen a különleges eseményen!