Vendéglátás

A villányi történelmi pincesoron található hangulatosan kialakított pincénkben 1998 óta várjuk vendégeinket. Minőségi borokkal, ételkülönlegességekkel és meghitt, családias légkörrel találkozhat az, aki ellátogat hozzánk. A hely sajátosságát adja, egy svájci mesterember által épített kemence, ami lehetőséget ad kemencés ételek elkészítésére.


Házi specialitások:

- Kemencében sült fokhagymás csirke
- Kemencében sült csülök
- Helyben készített füstölt sajt különlegesség
- Villányi hidegtálak

Ételeink előrendelésre készülnek!


Kalandtúra az ÖrdögárokbanEgyedi, hangulatos szolgáltatása a pincészetünknek az Ördögárok Kalandtúra. Borkedvelő vendégeinket igény szerint elvisszük egy kalandtúrára az Ördögárokba. Betekintést nyerhetnek abba a világba, ahonnan a szőlő és a bor érkezik. Ízelítőt kaphatnak abból a villányi érzésből, ami számunkra oly fontos és körül öleli nálunk a szőlészetet és borászatot.
A szüret hangulatához illően egy személyszállításra kialakított nyitott szőlészeti - kocsival kezdődik a túra, körbe a villányi szőlőhegy leglátványosabb részein.
A túra legfontosabb pontja az Ördögárok, melyet a mikroklímai és a domborzati adottságai a környék talán egyik legjobb termőterületévé varázsolta. 
Az utazás során kiszáradt torkokat ismét nyelésre lehet sarkalni egy-két pohár Günzer Tamás féle roséval, a pincészet ajándékaként.
Sok szeretettel várjuk a hozzánk látogató kedves vendégeket!
Günzer Mariann és Günzer Tamás

Ördögárok Kalandtúra