MTA- Farsangi Ételek Günzer Tamás, az év borászának boraival
Nagy örömünkre szolgált, hogy 2024. február 26-án vendégei lehettünk a Magyar Tudományos Akadémia, Akadémiai Klub Kodály- és Vörösmarty-termében megrendezett eseménynek.
FARSANGI ÉTELEK GÜNZER TAMÁS, AZ ÉV BORÁSZÁNAK BORAIVAL.
Az este folyamán bemutattuk pincészetünk új, debütáló borait, amelyeket a vendégek elsőként kóstolhattak meg az országban.
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezen a különleges alkalmon! Az est zenei hangulatát
Horváth Balázs, Junior Prima Díjazott Jazz-zongoraművész csodálatos játéka tette még emlékezetesebbé.
Az este folyamán bemutattuk pincészetünk új, debütáló borait, amelyeket a vendégek elsőként kóstolhattak meg az országban.
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezen a különleges alkalmon! Az est zenei hangulatát
Horváth Balázs, Junior Prima Díjazott Jazz-zongoraművész csodálatos játéka tette még emlékezetesebbé.
MENÜSOR:
Mont Blanc 2023- Kecskesajt
Bocor Chardonnay 2023- Pácolt pisztráng diós-pisztáciás morzsával almás zellerrel
Rosé 2023- Konyakos galamb consomé
Bocor Pinot Noir 2022- Báránycsülök bazsalikomos zöldségraguval és gyömbéres túrófánkkal
Bocor Grandior Merlot 2020- Csokoládéfánk meggykrémmel, kandírozott meggy
Külön köszönet Horváth Balázsnak a fantasztikus zenei élményért és minden résztvevőnek, akik velünk együtt élvezhették ezt a különleges estet!